Way to work

Želimo ti pomoći da pronađeš svoj put ka zaposlenju – dajući ti smjernice u potrazi za poslom i pružajući ti radno iskustvo pomoću kojeg će započeti tvoja karijera. Zašto? -Prvo, jer želimo biti sigurni da se držiš svojih snova za budućnost, a drugo jer vrlo dobro poznajemo svijet rada i ta znanja želimo podijeliti sa tobom. Zato, dozvoli nam da ti u sklopu naše globalne inicijative Way to Work, pokažemo taj put i pridruži nam se na događanjima i u aktivnostima koje organiziramo kao pomoć mladima.

I ove godine organiziramo veliki broj zanimljivih evenata i druženja, a aktivnosti usmjeravamo na još širi krug mladih ljudi. Bez obzira jesi li student, srednjoškolac, tek si diplomirao ili si u potrazi za poslom – zasigurno ćeš pronaći nešto za sebe!

Redovito nas prati i saznaj što se trenutno događa i gdje možeš pronaći Adecco Way to Work ekipu!

CEO for 1 Month

Student si, ali već se vidiš kao CEO jedne multinacionalne kompanije? – Adecco ti pruža mogućnost da tu želju i ostvariš! Postani naš ˝CEO for 1 Month˝ i na mjesec dana budi desna ruka Adecco Croatia Country Manageru uz čije ćeš stručno mentorstvo moći iskusiti kako je to voditi tim, sudjelovati na sastancima i ostvarivati zadane ciljeve.

Nakon što smo već 2 godine za redom, uspješno izabrali zamjenike našem direktoru, ove godine smo u potrazi za još jednim! Konkurencija u obje selekcije nije bila lagana, ali o uspješnosti projekta govori činjenica da se naša CEO for One Month 2015. uspješno izborila za tu poziciju te je nakon isteka mjesec dana marljivo ostala kod nas u Adecco-u učiti i skupljati iskustva.

Ove godine odlučili smo svim zainteresiranima dati malo više vremena, pa se prijaviti možeš već od 7. veljače pa sve do 16.travnja 2017. Prijaviti se možeš na https://www.adeccowaytowork.com/en/ceo-for-one-month/phase-1/

Postani naš ˝CEO for One Month˝ i pridruži se Adecco timu!

Experience Work Day

26. travnja, kolege iz Adecco zemalja diljem svijeta izaći će na ulice i sa svojim iskustvom davati mladima savjete u njihovom putu ka zaposlenju. To je i tvoja prilika da nam se pridružiš i na pravome mjestu saznaš odgovore na sva pitanja vezana uz traženje posla, pisanje CV-a, predstavljanje na razgovoru za posao te sva druga područja u kojima te Adecco može usmjeriti na putu profesionalnog razvoja tvoje karijere. Za više informacija, prati naše sljedeće korake!

Adecco Experience

Ne dozvoli da nedostatak iskustva odigra ulogu u tvom profesionalnom razvoju. Adecco ti kroz program ˝Adecco Experience˝ pruža mogućnost da se kroz stručno vodstvo naših konzultanata pripremiš za tržište rada i izazove na koje ćeš naići. Nauči što treba napisati u dobrom CV-u, kako se ponašati na razgovoru za posao, iz provjerenog izvora saznaj kakva je situacija na tržištu rada te kroz praksu kod naših stalnih klijenata stekni svoje prvo radno iskustvo. Prošle smo godine započeli s aktivnostima na fakultetima a ove godine cilj nam je proširiti i povećati našu suradnju. Student si ili bivši student naših fakulteta? – Provjeri kada smo u tvojoj blizini i kada se možeš družiti s nama na predavanjima, radionicama i sajmovima poslova.

Career Centre

Slijedi naše smjernice i naputke za izradu životopisa te savjete kako se što uspješnije pripremiti za razgovor za posao koji će ti pomoći istaknuti se iz mnoštva i dosegnuti svoj posao iz snova. Naši konzultanti sa višegodišnjim iskustvom u traženju i selekciji kadrova sudjelovali su u izradi materijala koje možeš pronaći i na ovoj stranici prilikom upisa u Adecco web bazu.