Studenti – pozor! Počinje još jedna sezona prijava za CEO for One Month!

bookmark

 

Student si? Razmišljaš o svojoj budućoj karijeri i misliš da je pravo vrijeme za poduzeti prve korake? – Na pravom si mjestu- Adecco ti nudi mogućnost stjecanja iskustva i znanja! Prijavi se i postani naš CEO for One Month!

U sklopu inicijative Way to Work koja se provodi u svim Adecco zemljama svijeta, ove godine ponovno tražimo jednu mladu osobu koja će na mjesec dana doći u naš ured i postati ˝zamjenik˝ našem direktoru. Izabrani kandidat dobiti će priliku mjesec dana biti dio Adecco tima, moći će sudjelovati u dnevnim aktivnostima, obvezama i izazovima koje donosi pozicija Country Managera jedne multinacionalne kompanije te se upoznati sa radom svih naših odjela.

 

Za prijavu je potrebno otići na web stranicu www.adeccowaytowork.com te prema zadanim koracima napraviti nekoliko jednostavnih radnji. Požuri se, prijave traju do 15.04. a mi očekujemo tvoju prijavu!!!

 

Adecco_posts_TW_23

 

Na vrijeme razmisli o svojoj budućnosti i kreni djelovati u pravom smjeru kako bi razvio svoja znanja i vještine te stekao vrijedno iskustvo! #CEO1Month