˝Idealan kandidat je marljiva osoba koja želi steći vrijedno iskustvo˝

U suradnji sa Studentskim portalom predstavili smo našu prošlogodišnju izabranu kandidatkinju za CEO for One Month, Sandru Koroš. Sandra je u intervjuu opisala kako je prošao njen mjesec dana kao CEO, koje su joj bile dnevne aktivnosti, što je sve naučila i kakav je utjecaj ostavio na njenu karijeru.

Svim mladim osobama kojima je projekt i namijenjen, Sandra je savjetovala da se prijave i da iskoriste mogućnost koja im se pruža.

Cijeli intervju možete pronaći na:  http://studentski.hr/studenti/vijesti/idealan-kandidat-je-marljiva-osoba-koja-zeli-steci-vrijedno-iskustvo-za-otvaranje-vrata-u-buducem-razvoju-karijere 

FullSizeRender

 

Mjesec dana provedenih u Adecco-u, Sandra je prvenstveno provela s direktorom Adecco-a u Hrvatskoj, Bojanom Poljičakom- kao što i sam naslov projekta to kaže, dok je preostali dio vremena provela upoznavajući se sa svim odjelima unutar firme.

Pravi dokaz svemu navedenom i koristi projekta za Sandru je i činjenica kako je ona nakon mjesec dana kao CEO ostala u Adecco-u kao pripravnik a trenutno je u Adecco-u zaposlena kao Permanent Placement Consultant.

Odlična prilika za sve mlade, pozitiavan primjer uspjeha i iskustvo u karijeri.. Prijave traju još kratko pa savjetujemo svima kojima je projekt zanimljiv da se prijave i pogledaju što im se nudi! www.adeccowaytowork.com