arrow-left

Sve ponude

Agent u prodaji pretplata (m/ž)

Objavljeno
2024-01-18
place
Lokacija

Zagreb, United States of America

bag
Kategorija

Marketing i oglašavanje

notes
Vrsta posla

Full-time

Opis posla

Svakodnevno kontaktiranje postojećih i potencijalnih klijenata
Prezentacija i prodaja pretplatnih paketa
Postizanje prodajnih ciljeva
Vođenje administrativne evidencije kontakata s korisnicima

Zahtjevi poslodavca

Minimalno SSS Prethodno radno iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije uvjet Razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine

Prednosti rada

Rad u jutarnjoj smjeni (9-17 sati) od ponedjeljka do petka, slobodni vikendi i praznici Stimulativna primanja koja se sastoje od fiksne plaće i varijabilnog dijela Dostižne bonuse koje ostvaruje preko 90% agenata Plaćenu naknadu za prijevoz Ugovor na određeno vrijeme s mogućnošću dugoročnog zaposlenja Kolektivni ljetni i zimski godišnji odmor Usavršavanje prodajnih i pregovaračkih vještina kroz mentoriranje i edukacije Rad u dinamičnom timu u ugodnom okruženju Početak karijere u najvećoj medijskoj kući u Hrvatskoj Brojne well-being inicijative (besplatno psihološko savjetovanje, webinari, radionice i brošure za temu mentalnog i fizičkog zdravlja, zdravi paketići i voće u uredima i dr.) Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju i udovoljavate navedenim kriterijima, pošaljite nam svoj životopis. Javit ćemo Vam se u što kraćem roku. Adecco Hrvatska d.o.o. ishodilo je dozvolu za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva klasa: UP/I-102-02/20-03/13 od 13.02.2020.

Opis tvrtke

Za našeg klijenta, vodeću medijsku kuću i najutjecajniji medijski brand u Hrvatskoj, tražimo komunikativne, motivirane i odgovorne osobe.

Prijavi se za radno mjesto

    Ime *
    Prezime *
    Email adresa *
    Broj mobitela ili telefona *
    Životopis

    maksimalno 5 MB (.pdf, .docx)

    Povezani poslovi

    Marketing Specialist (m/ž)

    Novo

    place
    Zagreb

    Telesales agent (m/ž)

    Novo

    place
    Zagreb

    Specijalist za administrativnu i marketinšku podršku (m/ž)

    Novo

    place
    Zagreb