Imamo novog CEO-a for One Month!

Adecco tim svakim danom povećava broj svojih članova!

Prošlog petka, 03.06. Adecco ured ugostio je četvero mladih i ambicioznih studenata- finalista za odabir idućeg CEO-a for One Month. Tajana, Margareta, Ivan i Tomislav studenti su različitih fakulteta a zajedničko im je što su prepoznali projekt i mogućnost da na mjesec dana dođu u Adecco i postanu dio tima.

Četvrtu godinu za redom, Adecco na globalnoj razini provodi projekt Way to work kojemu je glavni cilj pružanje pomoći mladim i nezaposlenim ljudima u vidu predstavljanja na tržištu rada te pronalaska posla. Kao najveći segment projekta, očituje se odabir jedne mlade osobe koja na mjesec dana postaje zamjenik direktora Adecco-a.

Da su upravo tu priliku prepoznale i brojne mlade osobe u Hrvatskoj, govori i broj prijava koje su stizale protekla dva mjeseca. Svi prijavljeni kandidati prošli su pravi selekcijski postupak te su i na taj način mogli dobiti dojam kako to u stvarnosti izgleda otići na intervju za posao.

Top 4 kandidata u petak je dočekao pravi mali izazov, jer postati CEO svakako nije lako!

Najbolji su kandidati osim slekcijskih intervjua imali priliku i sjesti licem u lice sa osobom za čiju se poziciju natječu- Adecco Croatia Country Managerom, Bojanom Poljičakom a za sam kraj zadatak im je bio predstaviti se Adecco timu, napraviti prezentaciju na zadanu temu te sudjelovati u grupnom assessmentu gdje je svatko od njih imao priliku pokazati kako se snalazi u timskom radu.

Konačnu odluku nije bilo lako donijeti, no iskusni procjenjivački tim nakon svega viđenog proglasio je Tomislava Kožula, studenta 3.godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, novim Adecco CEO-om for One Month.

Kako će se Tomislav snaći u svojoj novoj ulozi te kroz kakve će sve izazove prolaziti vidjet ćemo od 27.06. kada i službeno kreće njegovih mjesec dana kao mladog Adecco CEO-a.